Zorg

DSCF1325Zorg 
Eén op de drie mensen in Afrika leidt honger en bijna 70 miljoen kinderen kunnen niet naar school. Een hoop voor de toekomst voor deze kinderen begint dan ook met het bieden van een veilige plek waar eten, onderdak en onderwijs is. Pas wanneer de kinderen zich hier geen zorgen over hoeven te maken, kunnen ze gaan denken aan hoe ze hun dromen waar gaan maken.

Daarom ziet Hope4Hope het als zijn taak om hierin te voorzien. Dit doen wij op verschillende manieren. Zo verzorgt Hope4Hope elke dag voor zo’n 70 kinderen 3 maaltijden. Daarnaast kunnen een aantal kinderen naar school door het werk van Hope4Hope en is er voor een aantal kinderen een bed om in te slapen en een dak boven hun hoofd.

Daarnaast is Hope4Hope onlangs gestart IMG_8726met het Rescue center. Dit is een kinderopvang voor de allerkleinsten waarbij een oudere dame de oppas is voor de kinderen. Deze dame leert de kinderen ook de letters en cijfers. Hierdoor hoeven de ouders en oudere broers en zussen hier niet meer op te letten en kunnen zij gaan werken of naar school.