Kunst

IMG_3612Kunst
Kunst is meer dan alleen plezier maken, het is een manier van leven en een manier om niet op te geven als het moeilijk wordt. En dit is ook precies wat we dagelijks zien gebeuren bij de jongeren in Mombasa. Wanneer de jongeren bezig zijn met muziek of andere kunst, vergeten ze even al hun problemen. Maar het is meer dan alleen dat. Voor veel jongeren is het ook iets dat helpt om hun leven op de rails te krijgen en geeft het een reële hoop voor de toekomst.

Dit is waar Hope4Hope een platform voor wil bieden. We geven jonge artiesten de mogelijkheid om op te nemen, op te treden, op de radio te komen, videoclips te maken, hun werk te verkopen, enzovoort. Op die manier hopen we jongeren bij te brengen dat ze door hun talenten te gebruiken veel kunnen bereiken wanneer ze er volledig voor gaan.

Rage Recordz  
Wie Afrika zegt, zegt muziek. En wie muziek zegt, zegt Rage Recordz. Een recordlabel opgericht door en voor jonge artiesten uit Mombasa. Het biedt artiesten een platform om muziek te maken en uit te brengen. Of je nu een danser, muzikant, zanger, filmmaker of producer bent, Rage Recordz is een plek waar al deze vormen samenkomen en waar zo prachtige dingen uitkomen. Als u meer wilt zien hiervan kunt u zeker even op onze youtube pagina kijken!  ‘Rage Recordz, where we sing in 3D’