Activiteiten

Salem Kamp

Elk jaar komen de kinderen een week bij elkaar in Salem, waar ook de boerderij is. Daar spelen we spellen, is er een kampvuur of jagen we de konijnen op om ze vervolgens te barbecuen. Ook maken we gezamenlijk wandelingen met elkaar.

Stranddag

Op bijzondere dagen zoals de laatste zaterdag van iedere maand, of als er gasten uit het buitenland komen gaan we met alle kinderen naar het strand. Daar spelen de kinderen, we picknicken samen, we spelen spelletjes in het water. En de kinderen hebben een geweldige tijd.

Vrijdagavond activiteit

Elke vrijdagavond organiseren we een bijzondere activiteit voor de kinderen, zoals een talentenjacht, een filmavond of een verhalenavond. Kinderen dansen, zingen, lezen gedichten, spelen toneel of luisteren naar een verhaal of kijken een film. Omdat de kinderen overdag vaak weg zijn naar school, de boerderij of ergens anders, zijn deze activiteiten belangrijk om een gevoel van familie te geven.

Sportwedstrijd

We hebben verschillende sportactiviteiten die we organiseren. De verschillende groepen in het centrum spelen wedstrijden tegen elkaar. Ze voetballen, of doen aan Taekwondo. In het sportgedeelte van het centrum oefenen de jongens en meisjes om fit te blijven en hun energie kwijt te raken.